Design Raid Architecture & Design Projects Design SOHO, the sideboard that conceals your TV

SOHO, the sideboard that conceals your TV

SOHO, the sideboard that conceals your TV

The TV is there but you can’t see it

A clean-cut and strikingly simple design for Soho, the roomy sideboard with steel structure and exclusive patented weld-free corners, also available in a version with concealed TV storage compartment thanks to an electrical lifting system. Stylish and extremely practical, the concealed TV system solves various problems tied to unsightly wiring and cables, freeing up space and making the scenic impact of the screen less invasive in your home. Also available with Bluetooth audio system, the concealed TV compartment supports a maximum screen size of 42’’ but it can be customised for larger screens upon request. In addition, the sideboard is also available in the version with back-lit system.

SOHO, the sideboard that conceals your TV

The sophisticated clean look of steel

Sophisticated interiors for Soho represented by three compartments with glass shelves and the possibility of adding small drawers. The doors are made of stainless steel with Scotch-brite finish (with a slight horizontal satin finish) and anti-fingerprint treatment. The impeccable colour combination of the sideboard with steel doors and black lacquered wood TV unit, along with the game of volumes created makes for a piece of furniture with a strong personality that retains clean-cut silhouettes.

SOHO, the sideboard that conceals your TV

Not just for the home

Soho is a versatile piece of furniture; it is designed for use both at home as well as in office environments, in meeting rooms or executive offices.

The original central support system is far from invasive and it makes sure the sideboard appears to be suspended, while in actual fact it rests on the floor.

SOHO, the sideboard that conceals your TV

Product Details:

Name: Soho
Design: Ronda Design Lab
Dimensions: L.220 H. 86 D.56.2 cm
Materials: stainless steel, lacquered wood
Finishes: Scotch-brite finish stainless steel, black lacquer

Subscribe to our newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Competitions

The heritage-listed former Dressing Pavilion situated on Williamstown foreshore has emerged with a new energy and sense of escapism
The layout emphasizes openness and flow, connection between indoors and outdoors, and privacy from the street with courtyards and fences creating outdoor spaces that act as buffer zones
Storyhouse includes a large main theatre space with a 20m high flytower, a studio with a dedicated bar, a boutique cinema and a city library
Experiencing a home like Murray Music includes exploration, giving another meaning and other use to spaces that normally have specific functions
The SIX is a 52-unit affordable housing project provides a home, support services and rehabilitation for previously homeless and/or disabled veterans
The project is located in one of Dubai’s busiest residential neighborhoods and accordingly surrounded by many low rise houses.
Like a kaleidoscope, the Andaz hotel reflects the culture and tradition of the neighbourhood, creating a stimulating and inspiring atmosphere ...
Located in Toronto’s Roncesvalles neighbourhood, the Galley house challenges conventional notions typical of a semi-detached, Victorian era home...
‘Two Tree House’ is designed for a young family on the steep terrain of a north facing escarpment in Australia.
In this Crown Heights brownstone, spaces are defined by built-in graphic millwork compositions and vivid three-dimensional color treatments ...

Nanna Ditzel Design Interview: An Image of Life

Although Ditzel is now among the most influential in Danish design, being a female designer in the 1950s and 1960s wasn’t easy

Frank Gehry Interview: Jump Into the Unknown

Watch the Canadian-American architect talk about his life, architecture and the world today in this in-depth video by Marc-Christoph Wagner for Louisiana Channel

Alejandro Aravena – To Design is to Prefer

In this personal video interview, the Chilean Pritzker Prize-winning architect Alejandro Aravena shares his unorthodox path to architecture

Inside the converted orangery that Muller Van Severen call home

Fien Muller and Hannes Van Severen—the creative duo behind Ghent-based design studio Muller Van Severen—are no strangers to having unknown visitors ...